Få hjelp mot flyskrekk

Her er nettsidene for deg som synes det er skummelt å fly.

Publisert
Sist oppdatert

Frykten for å fly vil stort sett være der for alltid hvis du først har fått skrekken. Selv om det statistisk sett er den tryggeste måten å reise på, er det ikke til å komme unna at når du først er innblandet i en ulykke har du små sjanser for å overleve.

Her presenterer vi forskjellige nettsteder som kanskje kan være til hjelp for deg som vil orientere deg om hvilke flyplasser og hvilke flyselskaper som er innblandet i flest og færrest ulykker.

Vi viser deg også forskjellige onlinekurs hvor du kan få råd, tips og akutthjelp til hvordan håndtere skrekken din.

Sjekk flyselskapet og flyplassen

 • Aviation Safety Network:Dette er kanskje den mest utfyllende og beste siden av dem alle. Her har de samlet data fra alt som har vært av flyulykker og nestenulykker helt siden 1943. Da har de ikke bare tatt med kommersiell passasjertrafikk, men også militær trafikk, transport og småflytrafikk.

  Siden har mangfoldige statstikker med kart og punkter for hvor flyulykkene har skjedd, hvilke flyselskaper og hvilken type fly som har vært involvert. Du kan klikke inn på de forskjellige hendelsene, lese flyhavarikommisjonenes rapporter og du kan også se hvor eventuelle overlevende har vært plassert i flyet. Er det noe du lurer på om en flyulykke er dette siden for deg.www.aviation-safety.net

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer