Få med deg det store januarsalget

Billige flybilletter pluss supersalg i butikkene betyr suksessferie.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fikk du penger til jul? Eller har du kanskje noe ekstra å reise for siden det var halv skatt på desemberlønnen?

I så fall får du mye storbyferie ut av pengene dersom du reiser rett over nyttår. Dette er generelt en dødperiode for reising, noe som betyr at du kan finne rimelige flybilletter.

Her er noen eksempler:

  • Oslo-London 7-10 januar med Norwegian inkl. bagasje - 911 kr
  • Bergen-London 6-9 januar med Norwegian inkl. bagasje - 1.361 kr
  • Oslo-Stockholm 7-9 januar med SAS inkl. bagasje - 1.071 kr
  • Torp-Milano 7-9 januar med Ryanair inkl. bagasje - 799 kr
  • Trondheim-Praha 7-9 januar med Norwegian inkl. bagasje - 1854 kr
  • Oslo-Berlin 6-9 januar med Air Berlin inkl. bagasje - 774 kr
Merk: Dette er priseksempler som er hentet inn onsdag 22. desember, Vi tar forbehold om endrede priser.

Tid for salg

I tillegg starter det store januarsalget i de aller fleste europeiske storbyer første helgen i januar, altså enten torsdag 6. eller fredag 7. januar. Da reduseres prisene med 30-70 prosent i de fleste butikker, i hvert fall når det er snakk om klær og sko.

Billig hotellmåned

Den tredje gode grunnen til å reise på storbyferie i januar er at dette er den billigst måneden å bo på hotell. Mindre trykk fra turister og forretningsreisende betyr at prisene faller. Kanskje det er nå i januar du skal fleske til og skaffe deg rabattert overnatting på luksushotell? Les tips om hvordan du gjør det i denne saken.

Priseksempler:

  • London: Bo i dobbeltrom på femstjernershotellet Marriot West India Quay 7-9 januar til 2.066 kr (frokost ikke inkludert). Hotellet ligger ved Canary Wharf, og her har det kommet en rekke butikker, kafeer, restauranter og barer i løpet av de siste årene (ikke noe problem å finne et sted å spise frokost, altså). Du er bare en kort undergrunnstur fra London sentrum Bond Street. (Hotels.com)
  • Berlin: Bo i dobbeltrom på femstjernershotellet Louisa's Palace i Kurfürstendamm 6-9 januar for 2.900 kr inkl. frokost. (Restplass.no)
  • Milano: Bo i dobbeltrom på firestjernershotellet Holiday Inn Milan Garibaldi Station 7-9 januar for 1.100 kr (frokost ikke inkl.). (Hotell.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer