Få med deg festen

“Åh, du skulle vært her forrige uke, da feiret vi vinhøsten med gratis vin til alle!” Finnes det noe mer irriterende enn å høre at man har gått glipp av en heidundrende fest?

Publisert
Sist oppdatert

I Provence feirer de alt fra kråkebollesesongen til den stjernespekkede filmfestivalen i Cannes. Det er så og si umulig å ikke havne midt oppi en eller annen byfest.

Over femhundre festivaler går av stabelen hvert år, vi gir deg oversikten over de beste.Vi har skrevet datoer der de er mulige å oppdrive. Mange av festivalene forandrer dato fra år til år, og vi anbefaler å sjekke Provenceweb.fr for oppdateringer.

Januar

 • Vårt valg: Monte Carlo Motor Rally - Monaco er stedet for raske biler og adrenalin.
 • Fête de l'Oursin – smak på kråkeboller og andre delikatesser fra havet i Sausset-les-Pins.
 • Fête de la Truffe - Vinter er trøffeltid, og i slutten av januar feires dette underjordiske gullet med en egen festival i Aups.
 • Februar

 • Corso du Mimosa – Mimosa er en av duftene som kjennetegner Provence, og når mimosaen blomstrer blir det fest. Bra Mimosafestivaler finner sted i Mandelieu-la-Napoule, Bormes-les-Mimosas (3. søndagen i måneden) og Saint Raphael.
 • Foire St. Valentin - Landsbruksmarked i Saint Martin-de-Crau. Saueklippingkonkurranse, lokale produkter og Merinosauer i gatene.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer