Få mer løype for pengene i Sverige

Svenske skibakker er populære hos skikjørende nordmenn. Etter å ha sammenliknet de svenske heiskortprisene med de norske, skjønner vi hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket heiskortprisene hos svenskenes ti største alpinanlegg. Størst her er i betydningen størst i omsetning og i besøk. De aller fleste av disse alpinanleggene ligger lett tilgjengelig for nordmenn, og er også svært populære for nordmenn på skiferie.

De ti skianleggene vi har sjekket prisene hos er:ÅreLindvallenTandådalen/HundfjälletIdre FjällVemdalenStötenKläppenTänndalenRomme AlpinHemavan-Tärnaby

Her er prisene.

- Men hvor i den svenske granskauen ligger disse alpinbakkene?Se kart og avstander fra aktuelle norske steder til de svenske skianleggene.

Billigst blant de største i Norge og Sverige

Dagskort for voksen i en av de ti mest populære skianleggene i Sverige, koster fra 193 norske kroner. Blant de ti største i Norge må en voksen ut med minst 230 kroner for en dag i bakken.

Blant de ti største norske, er det Tryvann Skisenter som kan tilby billigste dagskort for voksne, og det er også her to voksne og to barn i alderen 8-15 år kommer billigst ut – sammenliknet med de ti andre mest besøkte i Norge i fjor. I Sverige er det Romme Alpin som har det rimeligste dagskortet for voksen, men totalpakken for familien på fire er billigst i Hemavan-Tärnaby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer