Få mer ut av London-turen

Restaurantmiddag til halv pris, sightseeing for en tier og panoramautsikt over kaffekoppen. Her er triksene.

Skal du til London? Få er ut av besøket med disse tipsene. Foto: Luis Valdez
Skal du til London? Få er ut av besøket med disse tipsene. Foto: Luis Valdez Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du skal til London, og har fått tak i billige flybilletter, og et bra hotell til en ok pris. Nå gjelder det å planlegge selve oppholdet, slik at du får mest mulig moro ut av dagene.

Vi testet nylig rimelige Kensington Rooms og femstjernershotellet Courthouse Doubletree.

Har du ikke bestilt hotell, og lurer på hvor i London du bør bo? Her får du råd og tips.

Hvis du først reiser til storbyen London, har du sikkert innvilget deg et ganske ok budsjett du kan bruke på forlystelser. Men likevel er det ingen vits i å kaste penger ut av vinduet unødvendig.

Les også: Innsidetips til London

I denne artikkelen presenterer vi noen smarte triks som gjør oppholdet litt billigere - uten at det betyr at du skal spise på McDonalds hver dag, og tråle rundt etter puben med billigst øl.

Nei, vi vil heller gjøre deg oppmerksom på sightseeingmulighetene du kanskje ikke har tenkt på, på restauranttilbudene som gjør at du kan spise til rabatterte priser, og stedet du får kjøpt billetter til forestillinger til halv pris.

Les også: Hippe Øst-London

Skaff deg et Oyster card

Dette er et elektronisk reisekort som du fyller penger på, omtrent som et kontantkort. Kjøp kortet i kiosken eller på tubestasjonen. Det koster 3 pund. Fyll på penger, og du kan reise på buss, tube, ta elvebåter og DLR (toglinjer øst i London) til reduserte priser. Kortet registrerer automatisk om du har brukt det såpass mange ganger ila. en dag at du ikke skal betale mer (dvs. at du har brukt tilsvarende mye som et dagskort koster).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.