Få strandsex på 1-2-3

VELVÆRE: Tropisk pasjon, strandlek og romantikk, alt for prisen av en piña colada.

Ha strandsex i egen stue.

Foto: Condomania.com
Ha strandsex i egen stue.

Foto: Condomania.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Massèr kjæresten mens bølgene bruser, mat hverandre med østers og hiv innpå tropiske paraplydrinker. Alt du trenger er Sex on the beach kit.

Simulert strandsex

Det USA-baserte Running Press Book Publishers har sydd sammen et romantisk førstehjelpskit for dem som drømmer om å ta med kjæresten på en date i Rio de Janeiro eller på Maldivene, men kanskje verken har tid eller cash nok. Settet inneholder tips til hvordan du kan simulere stranden når du inviterer til et romantisk stevnemøte i stua, samt de nødvendige remedier.

Sex on the Beach-kitet inneholder kokosduftende massasjeolje, paraplyer til Piña Coladaen eller Cocolocoen og en CD med bølgesus. En tilhørende bok tipser om retter som får en i den riktige stemningen (safranris og scampi), anbefalt strandmusikk (Bob Marley, for eksempel), filmer (for eksempel The Beach) og saftig lektyre (blant annet Anaïs Nins Venusdeltaet).

God tur til stranden. Eller i første omgang bokhandelen.

Produktinfo

Navn: Sex on the Beach KitForlag: Running Press Book PublishersUtgitt: 2005Innhold: CD med naturlyder, strandduftende aromaterapilys, drinkeparaplyer, kokosnøttolje og en 64 siders bok med oppskrifter, strandleker, sexleker og inspirerende musikk- film- og litteraturtips.Pris: 199 kronerSelges hos: Tanum

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer