Fakta og nettadresser

Her er fakta om billigflyselskapene med flyvninger fra norske lufthavner.

Publisert
Sist oppdatert

Norwegian

Norsk billigflyselskap som startet opp med billige innenriksflyvninger høsten 2002, og har i dag utenlandsflyvninger til et 20-talls utenlandsdestinasjoner. Samarbeider i tillegg med Sterling på 13 ruter.

 • Ekstern lenke: Norwegian.no
 • Sterling

  Københavnbaserte Sterling er eid av de Fred. Olsen-relaterte selskapene Ganger Rolf ASA og Bonheur ASA. Lavprisselskap med flyvninger mellom Norden og Syd-Europa og innen Skandinavia. Samarbeider med Norwegian og Flynordic..

 • Ekstern lenke: sterlingticket.com
 • SAS Braathens

  SAS og Braathens ble til ett selskap, SAS Braathens, våren 2004. Er størst i Norge, og har 440 avganger i døgnet. Satser på lavprisbilletter, "Happy", for fritidsreisende. Har ruter innen Norge, samt mellom Norge og øvrige Europa.

 • Ekstern lenke: sasbraathens.no
 • SN Brussels Airline

  Belgisk flyselskap med destinasjoner i Europa, Amerika og Afrika. Har lavpriser fra Brüssel til mer enn 30 destinasjoner i Europa, bl.a. London, Barcelona, Glasgow, Berlin m.fl. Har norske nettsider.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer