Familiecruise for 1.396 kroner

Spar 1.625 kroner på å velge riktig rederi og helg.

Hele familien på fire kan reise på Cruise med Pearl of Svandinavia til København, for 1.396 kroner. Foto: DFDS
Hele familien på fire kan reise på Cruise med Pearl of Svandinavia til København, for 1.396 kroner. Foto: DFDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på cruise, men har verken tid eller penger tilå ta turen til Karibia eller Middelhavet, for den saks skyld? Da er det nære kanskje det beste ...

Vi har sjekket hva det koster å cruise seg til Danmark eller Kiel - og prisforskjellene er store. Familien på fire kan cruise seg i to dager med DFDS mellom Oslo og København for 1.396 kroner, eller de kan punge ut 2.970 kroner for å seile de samme nettene mellom Oslo og Kiel med Colorline.

Vi har sjekket pakkeprisen for to voksne og familien på fire, på to aktuelle reisetidspunkt i forbindelse med offentlige fridager som gir langhelger i mai og juni: 1-mai-helgen og pinsehelgen. Merk at ledige plasser og priser er sjekket fredag 17/4. Vi tar forbehold om utsolgte plasser og prisendringer.

Der vi har kunnet velge lugar, har vi valgt billigste alternativ.

Velg riktig helg - spar penger

Som du kan se av prisoversikten nedenfor, er Stena Line til Fredrikshavn billigst for paret (kun reisen), mens DFDS til København er billigst for familien - når vi ser på kun cruiseprisen og ikke inkluderer mat.

Dersom vi ser på cruiseprisene inkludert mat, er Stena Line rimeligst både for paret og familien, men merk deg en viktig forskjell her: På cruise med Stena Line, er det kun én overnatting ombord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer