Familienes favoritthoteller

Her er Europas beste familiehoteller.

Publisert
Sist oppdatert

Trip Advisor er det største reisesamfunnet på internett. De har flere enn 25 millioner besøkende hver måned, det er fem millioner registrerte besøkende og ti millioner anmeldelser og meningsytringer om hoteller, attraksjoner, restauranter mm.

Dersom du skal på feire til Göteborg, Kiel eller Goa, kan du finne uhilda anmeldelser om hoteller eller restauranter på Trip Advisor, skrevet og anmeldt av folk som har vært der og testet stedene.

Reisesiden har brukt disse anmeldelsene til en liste - eller egentlig mange lister - med de beste hotellene innenfor forskjellige kategorier; luksushoteller, skjulte skatter, beste bassenger, beste kupp, best på romantikk, best på service, mm. Vi gir deg turistenes favoritter for familieferien:

BILDESPESIAL: De beste familiehotellene

Europas beste familiehoteller:

1. Protur Bonaire Aparthotel

Hvor: Cala Bona, Mallorca, SpaniaPå nett: protur-hotels.com

Hotellkompleks som strekker seg over 35.000 kvadratmeter, nær havnen og stranden i Cala Bona. 196 leiligheter med minikjøkken, ett soverom, TV, oppvarming og aircondition. Her er utendørs og innendørs svømmebasseng med boblebad, helsestudio, frisør, bowling, lekeområde, bar, restaurant mm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer