Familienes favoritthoteller

Her er Europas beste familiehoteller.

Publisert
Sist oppdatert

Trip Advisor er det største reisesamfunnet på internett. De har flere enn 25 millioner besøkende hver måned, det er fem millioner registrerte besøkende og ti millioner anmeldelser og meningsytringer om hoteller, attraksjoner, restauranter mm.

Dersom du skal på feire til Göteborg, Kiel eller Goa, kan du finne uhilda anmeldelser om hoteller eller restauranter på Trip Advisor, skrevet og anmeldt av folk som har vært der og testet stedene.

Reisesiden har brukt disse anmeldelsene til en liste - eller egentlig mange lister - med de beste hotellene innenfor forskjellige kategorier; luksushoteller, skjulte skatter, beste bassenger, beste kupp, best på romantikk, best på service, mm. Vi gir deg turistenes favoritter for familieferien:

BILDESPESIAL: De beste familiehotellene

Europas beste familiehoteller:

Familienes favoritthoteller


1. Protur Bonaire Aparthotel

Hvor: Cala Bona, Mallorca, Spania
På nett: protur-hotels.com

Hotellkompleks som strekker seg over 35.000 kvadratmeter, nær havnen og stranden i Cala Bona. 196 leiligheter med minikjøkken, ett soverom, TV, oppvarming og aircondition. Her er utendørs og innendørs svømmebasseng med boblebad, helsestudio, frisør, bowling, lekeområde, bar, restaurant mm.

BILDESPESIAL: De beste familiehotellene

Familienes favoritthoteller


2. Blanc Palace Aparthotel

Hvor: Ciudadela, Menorca, Spania

2-etasjes leilighetshotell med 122 leiligheter. På området er det også kafé, nattklubb, pub, butikk mm. 2 kilometer fra bysentrum og med sandstrand rett over veien.

Familienes favoritthoteller


3. Hotel Marina Delfin Verde

Hvor: Puerta de Alcudia, Mallorca, Spania
På nett: marina-hotels.com

All Inclusive-resort 300 meter fra stranden. 171 rom med aircondition og TV. På området finnes også lekeplass, tennisbane, ping-pong-bord, bassengbar, svømmebasseng, restaurant, bilutleie mm.

Familienes favoritthoteller


4. Hotel Princesa Playa

Hvor: Menorca, Spania
På nett: princesaplaya.net

161 rom og 64 leiligheter, utstyrt med TV, luftkondisjonering, oppvarming mm. Det er matbutikk, kafeteria, restaurant, svømmebasseng og bassengbar på området. Blant aktivitetene på området er minidisco, sportsaktiviteter mm. Hotellkomplekset ligger 300 meter fra stranden.

BILDESPESIAL: De beste familiehotellene

Familienes favoritthoteller


5. Iberostar Tropical

Hvor: Mugla, Tyrkia
På nett: iberostar.com

På området er forskjellige butikker, utendørs og innendørs svømmebasseng, Spa-senter, restauranter, disco, bassengbar mm. Alle rommene er utstyrt med TV, minikjøleskap, balkong eller terrasse, badekar og dusj. Området består av flere bygninger i forskjellige størrelser, med forskjellige romtyper: Her er dobbeltrom, familiesuiter og juniorsuiter.

Familienes favoritthoteller


6. Delphin Palace Hotel

Hvor: Antalya, Tyrkia
På nett: delphinpalace.com

Stort, nybygget anlegg som åpnet så sent som i 2005. Komplekset har 110 suiter, 350 standardrom, 32 'connection'-rom og 36 familierom. Her er mange restauranter, tyrkisk bad med sauna, ping-pong, strandvolleyball, lekeplasser, barneklubber, bassenger med vannrutsjebaner og barnebassenger, mm. TV, minibar og oppvarming på alle rom.

7. Viva Sunrise

Hvor: Puerta de Alcudia, Spania
På nett: hotelsviva.com

Svømmebassenger, lekeplass, miniklubb og hage på 1.600 kvadratmeter. 254 leiligheter og studioer med balkong, TV, aircondition, kjøkken mm.

Familienes favoritthoteller


8. Olympic Lagoon Resort

Hvor: Ayia Napa, Kypros
På nett: kanikahotels.com

100 meter fra stranden, med flere bassenger både innendørs og utendørs. Barneklubb med aktiviteter som spill, barnedisco, talentiade mm. Fotballskole for barn mellom 5 og 15 år. Rom, suiter og bungalower i forskjellige størrelser.

Familienes favoritthoteller


9. Esperides Beach Hotel

Hvor: Faliraki, Rhodos, Hellas
På nett: esperia-hotels.gr

Rett ved stranden og 3 kilometer fra Faliraki by. Helrenovert så sent som i 2006. Velg mellom standardrom eller familierom i to størrelser, med køyeseng og dobbeltseng i separate soverom. Flere restauranter og tavernaer. Miniklubb for barna, og lekeplass, lekeland og mer for barna.

10. Hotel Club Sur Menorca

Hvor: Menorca, Spania

230 komfortable rom, 18 leiligheter, 13 bungalower og seks todelte bungalower. Restauranter, svømmebasseng, mm.

Listen er fra Tripadvisor.com

BILDESPESIAL: De beste familiehotellene


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer