Familieshow fra 10,- til 195,-

Er ferieunderholdningen i boks? Her er noen tips til sang, spill og teater fra 10 til 195 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Kaptein Sabeltann og Asgeir er populære blant barna, og de koster også mest. Men mens Asgeir inngår i prisen hos Bø Sommarland, må du betale ekstra for (sjø)røverhistorier i Dyreparken i Kristiansand.

Alle får se

Bø Sommarland får besøk av Asgeir ”Sjefen over alle sjefer” Borgermoen, som har med seg bilen sin og kompisen Thor-Erling. Det blir rulleskøyter, fart og moro hver dag unntatt lørdag – i et rundt 45 minutters show. Du kan kjøpe plassbilletter fra Postens Billettservice, eller du kan ganske enkelt kjøpe inngang til Sommarland. Sistnevnte er rimeligst; du sparer 20 kroner per person på å kjøpe billett ved inngangen. Det koster ikke ekstra å se Sjefen showe, og du trenger ikke bekymre deg for plassproblemer.

- Her er det god plass, alle får se, får vi vite hos Bø Sommarland.

Nesten utsolgt Sabeltann

Mens alle som vil får se i Bø Sommarland, bør du være kjapp på labben for å sikre deg billetter til Kaptein Sabeltann i Kristiansand.

- Vi har premiere 10. juli, og er nesten utsolgt fram til slutten av juli. Men vi har satt opp ekstraforestillinger 31. juli og 1. august – og der er det fortsatt plasser igjen, sier salgs- og markedssjef i Kristiansand Dyrepark, Trond Backer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer