Hellas

Familieturen ble mareritt:
- Tomme for medisiner

Jostein Reiersen og de ti andre i reisefølget er på dag 17 av sju på Kreta. Nå begynner flere å gå tomme for livsviktige medisiner, og de betaler kost og losji fra egen lomme.

KRETAFAST: Jostein Reiersen og svigerfamilien er streikefast på Kreta. Turen, som skulle vare i ei uke, har nå vart i snart tre uker. Foto: Privat
KRETAFAST: Jostein Reiersen og svigerfamilien er streikefast på Kreta. Turen, som skulle vare i ei uke, har nå vart i snart tre uker. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Hadde de sagt i dag at vi ikke skal hjem i løpet av de tre neste dagene, så hadde vi i det minste visst det. Nå står vi alltid med kofferten i hånda.

Det sier skjervøyværingen Jostein Reiersen til Dagbladet.

2. juli reiste han og svigerfamilien til Kreta, hvor de etter planen skulle være ei uke. Totalt er de elleve i reisefølget - sju voksne og fire barn.

Den første uka var ifølge Reiersen fin. Hotellet de bodde på, beskriver han som «meget bra».

Marerittet startet 9. juli, dagen de hadde returbillett.

Den ble kansellert, som følge av SAS-streiken.

Nordlys har også omtalt saken.

Flyttet til skittent hotell

Beskjeden fra Apollo var ifølge Reiersen å bli på hotellet, og at de ville få utdelt 20 euro per person i lunsjpenger.

- Det skulle dekke et måltid og ei flaske vann. Ikke is, kaffe, juice eller andre ting som kan være greit å ha i varmen. Vi fikk også middagsbuffé på hotellet, men den var ikke tilpasset barn, sier han.

Fire dager etter kom kontrabeskjeden; de måtte pakke og flytte til et nytt hotell. Derfra gikk det fort ytterligere nedover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer