Familievennlige hoteller i Krabi-området

Publisert
Sist oppdatert

Vi er 5 par med 2 småunger hver i alderen 0,5-4 år som planlegger å benytte fedrepermisjonen i fra 1. november til ca. 1. desember d.å..

Vi har lyst til å dra til Krabi-området, og lurer på hvilke hoteller som er ekstremt barne-/familievennlig, og hvor man kan få best priser (vi skal være såpass lenge, at hvis døgnprisen blir for høy, så er man fort konkurs...).

Lønner det seg å fikse pris på forhånd, eller bør man slenge innom og prute etter at man kommer ned dit? Vi kjenner forøvrig folk som bor i vårt lokalområde, som er fra Thailand. Kan det være lurt å finne ut hvilket hotell man ønsker å dra til, for så å få thailendere til å ringe nedover og diskutere pris??

Mvh.Kjell

Hej Kjell

Selv om dere kommer i november, er det allerede høysesong, og ettersom dere er fem par, og jeg forstår at dere vil ha fem rom eller bungalower, er ikke dette så enkelt. Risikoen er ganske stor for at dere må bo på minst to forskjellige hotell.

Når det gjelder å bestille selv; en agent som har en kontrakt med et hotell er i 99 prosent av tilfellene det stedet du får best pris. Om vi snakker om høysesongpriser, er walk-in prisene alltid mye høyere på hotellet enn den prisen du kunne fått av for eksempel oss. Det som også er viktig å tenke på om dere gjør bestillingen selv direkte med hotellet, er at om dere av en eller annen grunn ikke kan komme, så kan dere ikke regne med å få tilbake et rødt øre av det dere har betalt i depositum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer