Fantasibryllup på Mauritius

Drømmen om vielse mellom palmer og hav kan bli virkelighet, men det krever organisering.

Publisert
Sist oppdatert

Anne Westgård Anmarkrud og Kjetil Anmarkrud giftet seg på Mauritius i fjor. Her er deres tips om du planlegger noe lignende:

Du må ha med fødselsattest som er oversatt til engelsk eller fransk. Den kan du få fra folkeregisteret. Du trenger også kopi av passene deres. Så må dere fylle ut skjemaet Application to marry for non-citizens under section 24A of the civil status act. Det kan du for eksempel få fra operatører som Magellan. Så må du velge bryllupsdato – husk at vielsen ikke kan skje før dere har vært på Mauritius i minst tre dager. Merk også at enkelte hoteller ikke utfører vielser på søndager. Papirene bør gå til operatør minst seks uker før avreise. Har du spesielle ønsker om hvor og hvordan vielsen skal skje, bør du sende ønskeliste til hotellet før avreise.

Hjelper deg

- Ved ankomst på hotellet ble vi kontaktet av hotellets bryllupskoordinator. Sammen med henne planla vi hvordan vi ønsket å gjennomføre seremonien. Vi ønsket å ha den på en strand, og hun hjalp oss å finne et bra sted. Ellers virket det som det ikke var noen begrensninger på hvor vi kunne være, eller hva hun kunne hjelpe oss å skaffe. Det forteller Anne Westgård Anmarkrud til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer