Fantastisk luksus i luften

Seattle (DinSide Reise): Vi har testet ut Boeings mest luksuriøse seter og senger om bord på flyene 737, 787 Dreamliner og 747.

Fantastisk luksus i luften
Publisert
Sist oppdatert

Ingen liker å sitte trangt på fly, spesielt ikke på lange strekninger. Men prisen for å sitte litt ekstra godt ombord gjør at de færreste får oppleve hvor deilig det egentlig kan være å fly.

Under finanskrisen merket flyselskaper som hadde satset hardt på businessklasse at det svei litt ekstra på pungen. Seks av ti som reiser med SAS er forretningsreisende, og når antallet reisene i denne gruppen gikk dramatisk ned i 2009, betyr det at SAS og andre selskaper fikk det tøft. Årsrapporten fra SAS konkluderer med at nedgangen i forretningsreiser har virket svært negativt. Ikke bare for eget selskap, men for hele industrien.

Likevel er det intet som stopper flyfabrikantene i å satse på å gjøre flyturene ekstra komfortable for noen få betalende reisende. Etter et besøk i Boeings fabrikker og kontorer i Seattle, USA, er det ingen tvil om at business- og førsteklasse lever i beste velgående.

For selv om det er opp til hvert eneste flyselskap å bestemme hvorvidt de vil satse på forretnings- eller førsteklasse, er det ikke noen tvil om at Boeing setter av mye ressurser på akkurat dette området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer