Fantastisk skisesong - mer i vente

Vinterferie i fjellet - et naturlig valg for mange nordmenn - og dansker - og svensker ---

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Rekordtidlig start på skisesongen flere steder i år, og du har sikkert fått mange sjanser til å finjustere teknikken i bakker og løyper før vinterferien. Det har også tilreisende dansker og svensker, som allerede strømmer til sine favorittskisteder i Norge. Før du velger - sjekk hva heiskortene koster.

Norge

Oppdal er et av landets største skisteder, men hos dem kan du ikke booke overnatting online. Du kan imidlertid sende forespørsel over nett. Foto: www.oppdal-booking.no Foto: www.oppdal-booking.no
Oppdal er et av landets største skisteder, men hos dem kan du ikke booke overnatting online. Du kan imidlertid sende forespørsel over nett. Foto: www.oppdal-booking.no Foto: www.oppdal-booking.no Vis mer


Et søk på bookingtjenesten hos Skiinfo.no, gir oss 119 treff for fire i perioden som dekker ukene åtte og ni. Mange leiligheter, hytter og rom hos skistedene Geilo, Lillehammer, Røldal, Rauland, Hafjell, Norefjell, Hovden, Gaustablikk, Hemsedal, Skeikampen og Uvdal. Men dette er ikke dekkende for alle skisteder som er aktuelle. For eksempel mangler flere av de ti store, som Trysil, Oppdal og Beitostølen.

Det største norske skistedet, Trysil, har nå fått egen online bookingtjeneste. Her kan du søke deg frem til mye ledig i uke åtte, men langt færre i uke ni. Litt mer i uke ti. Det kan med andre ord bety at det er smart å være rask, spesielt for deg som deler uke ni som ferieuke med svært mange andre.

Er ikke ski tingen? Frister det mer med iskaldt havfiske og stormpiskede bølger?

 • Se om fyr- eller rorbuferie kan være tingen for deg
 • Sverige

  Et av de største skistedene i Sverige, Åre, har også online bestillingstjeneste. Her finner vi noe ledig både i uke åtte og ni. I Sälen finner vi svært få ledige bosteder. Sjekk selv, se aktuelle nettsider nedenfor.

  Vår undersøkelse viser at du får mer løype for pengene i Sverige. Les mer om dette her:

 • Svenske skikort - priser og steder.
 • Utstyrsproblemer? Leser du denne artikkelen, får du rådene som gjør deg til sjef i pipen
 • Eksterne lenker:
  Skiinfos booking
  Trysils bookingtjeneste
  Oppdal og Oppdal Booking (Ikke onlinetjeneste på booking)
  Beitostølens nettjeneste (Ikke onlinetjeneste på booking)
  Åres bookingtjeneste
  Sälens bookingtjeneste
  Flere svenske skinettsteder

  Tilbake til innledningen

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer