Får bunnplassering

Det populære turiststedet blir rangert som dårligst likt blant britiske reisende.

VERST RANGERING: Ifølge Storbritannias forbrukerorganisasjon havner Mykonos nederst på lista som minst likt kystby blant britiske reisende. Foto: Shutterstock / NTB
VERST RANGERING: Ifølge Storbritannias forbrukerorganisasjon havner Mykonos nederst på lista som minst likt kystby blant britiske reisende. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å feriere langs kysten i Europa er fristende for mange. Seinest i dag kunne DinSide melde om at det har vært høy aktivitet på Finn reise den siste uka.

Mange vil kapre seg en restplass til Hellas eller Spania for en billig penge, ifølge Finns reiseekspert.

Storbritannias forbrukerorganisasjon Which? har nylig gjennomført en undersøkelse hvor britiske reisende har vurdert ulike kystbyer i Europa, skriver SkyNews.

I undersøkelsen har de fått over 3500 britiske reisende til å rangere 44 av Europas kystbyer, fra mest likt til dårligst likt.

Mindre kjente destinasjoner slår flere av de populære turiststedene på rangeringen, skriver avisa videre.

Ifølge den britiske avisa har destinasjonene blitt vurdert i tolv ulike kategorier, blant annet byens strand, mat og drikke, turistattraksjoner og verdi for pengene.

Det populære reisemålet Mykonos i Hellas havner på bunnen av rangeringen.

Fuengirola i Spania, Portimao i Portugal og Napoli i Italia havner også langt ned på lista.

Valencia i Spania er destinasjonen som er mest populær blant de britiske reisende i undersøkelsen, og byen derfor på toppen av rangeringen.

Videre følger byen Porto i Portugal, og Venzia i Italia.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer