Får nye flyseter i sommer

Lufthansa, Qatar Airways og SAS får nye flyseter i løpet av sommeren.

VERDENS NYESTE FLY: – Når vi nå snart får våre første Boeing 787-maskiner, er vi glade for å kunne tilby en helt ny opplevelse for våre passasjerer i våre nye flyseter – på verdens nyeste fly. Plass, komfort og et unikt underholdningstilbud for våre passasjerer er viktige sider ved vår nye Boeing 787, sier Akbar Al Baker, administrerende direktør i Qatar Airways, i pressemeldingen Foto: Qatar Airways
VERDENS NYESTE FLY: – Når vi nå snart får våre første Boeing 787-maskiner, er vi glade for å kunne tilby en helt ny opplevelse for våre passasjerer i våre nye flyseter – på verdens nyeste fly. Plass, komfort og et unikt underholdningstilbud for våre passasjerer er viktige sider ved vår nye Boeing 787, sier Akbar Al Baker, administrerende direktør i Qatar Airways, i pressemeldingen Foto: Qatar Airways Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadigere litt mer behagelig å være flypassasjer, i hvert fall hvis du skal fly med disse tre flyselskapene i nærmeste fremtid.

Qatar: Dette kan du vente deg

Tidligere denne måneden presenterte Qatar Airways sine nye flyseter for business- og økonomiklasse på ITB Berlin, som er en av verdens største reisemesser.

Setene skal installeres i selskapets nye Boeing 787, som blir en del av flyflåten i sommer, melder Qatar i en pressemelding. Flysetene er utformet eksklusivt for Qatar Airways og skal gi passasjerene «en helt ny flyopplevelse» på begge de nevnte klassene.

«På businessklasse tilbys en 1-2-1-konfigurasjon der alle passasjerer er garantert en plass ved gangen – akkurat som i andre flyselskapers førsteklassekabin. Setene kan enkelt omgjøres til en seng for den som vil sove. Med hvert flysete kommer det dessuten en prisbelønt berøringsskjerm der man enkelt kan navigere seg gjennom et interaktivt system med mer enn 1.000 filmer, TV-programmer, musikk og spill – akkurat som på en smarttelefon.» Det skriver flyselskapet.

Det er 3-3-3-konfigurasjon på økonomiklasse, og også disse flysetene har nytt design og tekniske løsninger. Hvert flysete kommer med en 10,6 tommer TV i ryggen på setet foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer