Fårete opplevelser i Østen

Andre runde i sommerkonkurransen er avsluttet og vinneren forteller om sine fårete opplevelser i et land du verken finner på SAS sine ruteplaner eller i charterselskapenes kataloger.

Publisert

Deltakerne i DinSide Reises sommerkonkurranse forteller historier fra både nær og fjern i konkurransen om å vinne reisebøker og en reise til 5.000 kroner. Andre runde i konkurransen er avsluttet, og vinneren forteller en svært eksotisk historie fra et fjernt reisemål de færreste av oss noen gang vil få besøkt.

Middelaldersk stemning

Han har reist langt, vinneren av sommerkonkurransens andre runde, Aasmund Nordstoga fra Høydalsmo. Han forteller:

"De har tre hovedretter i Usbekistan: Fåresuppe, får med ris og får på pinne. Jeg likte får på pinne best…"

På få linjer greier forfatteren å formidle hvor primitivt, enkelt og likevel gjestfritt dette fjerne landet er. Spesielt er det de "kulinariske" opplevelsene som har satt spor. Les mer om Aasmunds møte med Usbekistan 12970>her.

Premien er en bok i serien Lonely Planet Journeys. Forfatteren er også med dette med i konkurransen om en reise til 5.000 kroner.

Båttur i Hellas

Andre artikkel som passerer nåløyet i denne ukens runde er fra et område som dessverre er svært aktuelt i nyhetsbildet for tiden. Den grønne greske øya Samos er ikke lenger så grønn som den var når Eli Vidhammer var der. Her forteller hun om en båttur på de blå greske bølgene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer