Farsen rundt Flexus fortsetter

Kommentar: "Enda enklere å kjøpe periodebillett", skryter NSB. Vi burde visst bedre.

Farsen rundt Flexus fortsetter
Publisert
Sist oppdatert

Det er synd å sparke noen som ligger nede, og med mindre du nettopp har kommet tilbake til moderlandet etter en lang utenlandstur (vi håper for din skyld at du tok fly eller gikk på truger...) er det ingen tvil om at NSB ligger paddeflate akkurat nå.

Endeløse forsinkelser, sure passasjerer og oppgitte NSB-ansatte som fortvilt vagger rundt som levende hoggestabber for passasjerens frustrasjon.

Nei, det er ikke noe pent syn.

Gladsak?

Det var derfor et lite lysglimt i tussmørket da NSB meldte at det i hvert fall skal bli enklere å få kjøpt seg periodebilletter til toget som aldri kommer.

Akkurat dette har nemlig vært en håpløs tungvinn prosess for alle som har latt seg lure til å bruke selskapets Flexus-kort.

Hittil har det nemlig ikke vært mulig å fornye Flexus-månedskortet på ubetjente togstasjoner. Det har i praksis gjort at mange har måttet kjøpe seg en enkeltbillett på de ubetjente stasjonene, for så å måtte stille seg i en ny kø på en betjent stasjon for så å fornye månedskortet. I 2010 høres det ut som en dårlig vits.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.