Fattigmanns-Lacoste til stiv pris

Er Polo-logoen skjev og trådene slenger, er skjorta langt unna de dyre.

Publisert

At de mest kjente merkevarene som Ralph Lauren, Calvin Klein og Donna Karan blir kopiert, er et velkjent fenomen. Når både kunde og selger er innforstått med at varen slett ikke har noe fasjonabelt opphav, og prisen er lav, er alt greit. Dersom prisen er høy og skjorta mister fargen er det ikke like gøy.

Sømmer, knapper, veving

- Har du sett den ordentlige skjorta, vet du når du blir lurt, sier Andrea Walle, kreativ ansvarlig i Tatler. Tatler importerer og selger en rekke merkevarer, blant annet det hyppig kopierte Ralph Lauren og Donna Karan.

- I en skjorte av god kvalitet er sømmen så godt som usynlig og stingene er ikke mer enn halvannen millimeter. Sømmene er pent avsluttet og det er ingen løse tråder som slenger. Vaskeinstruksen er vevet og ikke trykket, likeledes er lappen ved kraven.

Piratene er ikke alltid like nøye.

- Se på logoen; Er den sydd ordentlig, er navnet skrevet riktig og er den plassert riktig? Walle forteller at han har sett det kjente Polo-hesten kopiert med tre bein i stedet for fire.

Streng distrubusjon

Andrea Walle forteller til DinSide at merkevaredistrubusjonen er svært streng. Det er ikke hvem som helst som får selge de dyre klærne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer