Favorittene som må med i kofferten

Se listen over de mest elskede reisedingsene.

PASS PÅ: Gjenstander som du har på deg, kan du få erstattet ved tyveri. Pass derfor på å ha dem på deg.  Foto: COLORBOX
PASS PÅ: Gjenstander som du har på deg, kan du få erstattet ved tyveri. Pass derfor på å ha dem på deg. Foto: COLORBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisenettsiden Tripadvisor ba sine brukere stemme frem hvilke favoritter de bare MÅ pakke med i kofferten for å gjøre turen så behagelig som mulig.

Kan du gjette hva som var mest populært? Mp3-spiller? Ja, det stemmer. En del andre ting på listen er også velkjente slagere, men noen av dem har du kanskje ikke hørt om eller tenkt på før.

Er du en smart pakker? Se tipsene her.

Uansett, her er listen over hva Tripadvisors brukere absolutt må pakke med før de drar på tur:

Mp3-spiller
Hvordan klarte vi oss uten før den kom på markedet? Hele musikkbiblioteket ditt tilgjengelig i en liten dings. Perfekt for transportetappen, så kan du dykke ned i din egen musikkverden og la timene fly. (Det var mer spesifikt Ipod Touch, Nano og Shuffle som ble stemt frem av brukerne.)

Bukser med avtagbare ben
De er ikke spesielt lekre, men kjekke å ha for deg som skal på en langtur. På et blunk er langbuksene blitt til shorts.

Pashminasjal
Dette sverger mange damer til å ha med seg. Det veier lite, tar ingen plass, kan gjøre et antrekk mer anstendig i en fei, og varmer godt.

Slik ser de vatterte duffelbagene ut. Foto: Vera Brqdley
Slik ser de vatterte duffelbagene ut. Foto: Vera Brqdley Vis mer


Vattert duffelbag
Litt merkelig, men en vattert duffelbag kommer på listen. Den skal visst være genial å bruke til håndbagasje, og kan også fungere som sovepute på flyet. (Det var mer presist Vera Bradleys vatterte duffelbag som ble nevnt.)

Støydempende hodetelefoner
Steng ståk og bråk ute med støydempende hodetelefoner. Ja, de beste er ganske dyre, men folk som har dem, elsker dem. (Det var mer presist Bose støydempende hodetelefoner som ble nevnt.

Digitalt kompaktkamera
Et must å ha med, selv for deg som har speilreflekskamera. I visse situasjoner er det kjekkere å ha et lite kamera.

Hodelykt
Du trenger ikke dette hvis du skal på storbyferie til Paris, men skal du på litt mer avanserte ekspedisjoner er det kjekt å ha en slik.

Såkalte Pack-it cubes. Foto: Eagle Creek
Såkalte Pack-it cubes. Foto: Eagle Creek Vis mer


Pack-it cubes
Dette hadde vi aldri hørt om før, men det dreier seg altså om et pakkesystem som skal gjøre at du får plass til mer i bagasjen. Eagle Creeks Pack-it-system består av forskjellige vesker og bager som gjør at du får pakket mer plassbesparende (hemmeligheten er at du ruller sammen plaggene og putter dem i beholderne).

Kindle e-bok
Denne elektroniske leseskjermen har så vidt kommet til Norge, men har altså rukket å få en fanskare blant Tripadvisors brukere. Da kan du ha med deg hele biblioteket på tur.

Teddybjørnen
Sist, men ikke minst. Veldig mange er visst opptatt av å ta med seg kosedyret på tur. Hvorfor ikke?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer