Favorittene som må med i kofferten

Se listen over de mest elskede reisedingsene.

PASS PÅ: Gjenstander som du har på deg, kan du få erstattet ved tyveri. Pass derfor på å ha dem på deg.  Foto: COLORBOX
PASS PÅ: Gjenstander som du har på deg, kan du få erstattet ved tyveri. Pass derfor på å ha dem på deg. Foto: COLORBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisenettsiden Tripadvisor ba sine brukere stemme frem hvilke favoritter de bare MÅ pakke med i kofferten for å gjøre turen så behagelig som mulig.

Kan du gjette hva som var mest populært? Mp3-spiller? Ja, det stemmer. En del andre ting på listen er også velkjente slagere, men noen av dem har du kanskje ikke hørt om eller tenkt på før.

Er du en smart pakker? Se tipsene her.

Uansett, her er listen over hva Tripadvisors brukere absolutt må pakke med før de drar på tur:

Mp3-spillerHvordan klarte vi oss uten før den kom på markedet? Hele musikkbiblioteket ditt tilgjengelig i en liten dings. Perfekt for transportetappen, så kan du dykke ned i din egen musikkverden og la timene fly. (Det var mer spesifikt Ipod Touch, Nano og Shuffle som ble stemt frem av brukerne.)

Bukser med avtagbare benDe er ikke spesielt lekre, men kjekke å ha for deg som skal på en langtur. På et blunk er langbuksene blitt til shorts.

PashminasjalDette sverger mange damer til å ha med seg. Det veier lite, tar ingen plass, kan gjøre et antrekk mer anstendig i en fei, og varmer godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer