Feiende flott ved Agra fort

Noen ganger kommer fotomotivene som feiekosten og kjerringa.

Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Interessert i fotografering? Sjekk denne saken: Fototips for ferien

Ukens bilde:

Det er en iskald januarmorgen i Agra, India, og jeg angrer på at jeg ikke tok på meg mer klær. Jeg skal besøke Agra Fort, et av Indias viktigste og vakreste fort. Klokken er ikke mer enn halv ti, og en fuktig tåke henger over byen og fortet.

Det gjør stemningen helt spesiell. I tillegg er jeg en av svært få besøkende. Det er ennå noen timer før busslastene med turister kommer. Stemningen er nesten trolsk. I tåken skimtes de flotte bygningene, og på takene ser jeg silhuettene av apene som holder til her.

Så plutselig står hun der - det perfekte fotomotivet. En eldre, litt krokrygget dame i en hvit og lyseblå sari som feier iherdig og gjør sitt for at fortet skal vise se fra sin beste side for alle turistene. Knips.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer