Feir våren for 995,-

Nå fråtser du i reiser for like over og like under tusenlappen. Finn sommeren med tidlig ferie.

Publisert
Sist oppdatert

Feriefristelser

Når reiser du helst? (Avsluttet)
Når det er billigst - uansett(34%) 85
Sommer(30%) 75
Høst(17%) 43
Vinter(9%) 23
Vår(9%) 22
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.
[Ugjyldig objekt (NAV)]


For den som vil, er det nå enormt utvalg i billige reiser. Mai er tradisjonelt den lengste lavprisperioden for restplassreiser. Hele eller store deler av sommertilbudet ligger ute fra mai, men de store mengdene av reisende trår ikke til før i slutten av juni og i juli. Med vibbene etter Irak-krigen fortsatt i kroppen, og frykten for skumle sykdommer som SARS, blir det fortsatt en del etterslep på reisebestillingene. Det kan du som vil reise nå nyte godt av, for selskapene vil helst fylle flyene og de avtalte hotellrommene uansett.

Hold deg oppdatert i restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

 • Spar inntil 8.000 kroner på å reise fra Sverige
 • Skroll ned for mer.

  En tusenlapp fra Norge

  Hopp i det - selv om Middelhavet er kaldt nå, er landtemperaturen god. Foto: Lene Finnestad Foto: Lene Finnestad
  Hopp i det - selv om Middelhavet er kaldt nå, er landtemperaturen god. Foto: Lene Finnestad Foto: Lene Finnestad Vis mer


  Nøyer du deg med kun flyreisen, holder det med en tusenlapp eller så for utreise fra Oslo. For de aller billigste reisene er det Spania og Hellas som blir destinasjonen. Spesielt gunstig er dette for alle de tusener som har tilgang til leilighet på den spanske Solkysten og Costa Blanca, det er flere ledige seter på fly til Malaga og Alicante.

 • De billigste flyreisene til Syden
 • Frister det mer med full pakke, både fly og hotell, må du legge til ett par hundrelapper. Mellom 1.200 og 1.500 kroner får du godt utvalg.

 • Full pakke fra Norge
 • Svenskene er billigere

  Selv om det er billig å reise fra Norge, er det enda billigere fra Sverige. 795 svenske kroner er laveste bud. Og tar vi hensyn til kursdifferansen blir dette enda billigere, fra 695 norske. Italienske byer som Napoli og Roma ligger lavt i pris, det samme gjør Nice og Budapest. Innimellom kommer enkelte mer tradisjonelle sydendestinasjoner.

 • Kryss av for reiser fra utlandet, og finn svenskeprisene her.
 • Barcelona i vår - varmt og ikke nødvendigvis dyrt. I alle fall ikke selve flyturen. Foto: Karoline
  Barcelona i vår - varmt og ikke nødvendigvis dyrt. I alle fall ikke selve flyturen. Foto: Karoline Vis mer


  Fra cruise til storbyfly

  Cruiseselskapet RCCL sender Splendour of the Seas ut fra Barcelona hver lørdag, og du kan få en ukes cruise i Middelhavet fra 3.802 kroner, lugar, mat og drikke inkludert. Og fly dit kan du for eksempel gjøre med Sterling? Vi finner flybilletter til Barcelona (en vei) fra 598 kroner i mai. Er ikke sydenferie det som frister mest, har Braathens og SAS ny rute til Dublin. I mai finner du priser fra 1.267 kroner. Er velkjente London mer fristende, selger Braathens tur/retur i mai til 1.008 kroner. Du må minimum være borte natt mellom lørdag og søndag, og maks en måned. Med KLM kan du reise fra Oslo til Amsterdam for 1.525 kroner, og til Paris for 1.590 kroner tur/retur. Prisene gjelder reiser frem til 29. juni.

  Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer