Felles taxinummer i hele landet

Nå kan du bestille taxi ved bruk av ett nummer. Men ikke fra alle selskaper.

Går alle taxinumrene i surr for deg? Nå trenger du bare å huske ett nummer - og vips har du taxi, uansett hvor du er i Norge. Foto: Kim Jansson
Går alle taxinumrene i surr for deg? Nå trenger du bare å huske ett nummer - og vips har du taxi, uansett hvor du er i Norge. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fort gjort at det går i surr med telefonnumrene til alle de ulike taxi-selskapene. Spesielt når du befinner deg i en ukjent del av landet, og må bestille taxi.

Men den tid er over, skal vi tro RingTaxi.

    "Nå trenger du ikke lenger pugge eller lagre flere ulike taxinumre. RingTaxis tjeneste gjør det enkelt å bestille taxi i hele landet ved bruk av ett nummer, 02393,"
står det i en fersk pressemelding.

Lei av å bli lurt av taxisjåføren? Dette kan være løsningen

Finner ut hvor du er

Ved å ringe 02393 blir du automatisk satt over direkte til bil eller en taxisentral nær deg - uansett hvor i landet du befinner deg.

Det er takket være geolokaliseringen at man blir posisjonert i telenettet, og derifra bestemmes kommunenummeret hvor man blir satt over.

Men bare de største

– Vi har valgt ut de største taxi-selskapene i landet, så foreløpig er det for eksempel Oslo Taxi du blir satt over til når du ringer fra Oslo, og Bergen Taxi hvis du ringer fra Bergen. Det er foreløpig ikke mulig å velge hvilke taxi-selskap du vil kjøre med, forklarer Ida Pfeiffer, markedskoordinator Eksperthjelp AS, til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer