Fem beste spa på Sveriges vestkyst

Liker du å velte deg i oljer og massasjebad, får du mer for pengene i nabolandet vårt.

Publisert
Sist oppdatert

Trenger du å lade batteriene skikkelig før den mørke årstiden tar tak for alvor?

Et godt tips er å dra til Sverige og besøke et spa. Vi ba spaekspert Nenne Nestius, sjefredaktør i det svenske magasinet Spa & Hälsa, tipse oss om de fem beste spaene på Sveriges vestkyst.

Fordelen med å dra til Sverige, er at du får deg en aldri så liten utenlandsferie (så vidt det er), og selvsagt at den svake svenske kronen gjør at du får mer spa for pengene i nabolandet enn her i Norge. Du betaler i skrivende stund rundt 88 kroner for 100 svenske kroner.

Salt, kur, katedral - bli med på spa til Læsø

Her er Nenne Nestius' beste spa på den svenske vestkysten:

Sankt Jörgens Park Resort & Spa- Et helt unikt anlegg med et spa som virkelig innbyr til hvile og nytelse. Her finnes alt fra ekslusive ayurvedabehandlinger til et toppmoderne treningssenter. Sveriges beste spa akkurat nå!

Priseksempel: En natt i dobbeltrom inkludert frokost og middag og gratis inngang til spaet og treningssenteret koster 1.590 sek, rundt 1390 kroner, per person. To netter koster 2.990 sek, rundt 2,610 kroner. Tilbudet gjelder i helgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.