Fem billige New York-hotell

Skal du til The Big Apple? Her er fem billige og bra bosteder.

Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg på storbyferie til New York i år?

Siden dollaren er så svak, er det ekstra fristende å reise til USA, og da er New York reisemål nummer én. Det kan imidlertid være vrient å finne rimelig og sentral overnatting på Manhattan. Men det er fullt mulig å ikke bruke hele reisebudsjettet på overnattingen.

Her er fem billige New York hoteller:

Merk! Ingen av prisene inkluderer skatter og avgifter. Legg til 13,625 prosent + 3,50 dollar per natt.

Fem billige New York-hotell


ABINGDON GUEST HOUSE

Lite gjestehus i engelsk stil med ni rom fordelt på to townhouses fra 1850-årene. Alle rommene har eget bad, enten inne på rommet, eller ved siden av. Hotellet serverer ikke frokost, og har ikke resepsjon. Du må derfor ankomme til avtalt tid. Minimum reservasjon er to netter i uken, og fire netter i helgen, men har hotellet ledige rom like oppunder bestillingsdato, kan du slippe unna dette kravet.

Hvor: 21 Eighth Ave, West Village
Pris: Fra 189 dollar (ca. 1.020 kroner) til 305 dollar (ca. 1.650 kroner) for dobbeltrom
På nett: Abingdon Guesthouse

Fem billige New York-hotell


THE CHELSEA LODGE & SUITES

Townhouse med 22 hotellrom i landlig stil. Alle rom har dusj og vask, men toalettene er felles, og ligger i gangen. Vil du bo finere, kan du bestille en Chelsea Lodge Suite. Disse fire suitene har eget bad og toalett, et lite kjøkken, og to av dem utgang til hage. Ingen frokostservering.

Hvor: 318 W. 20th St, Chelsea
Pris: Fra 129 dollar (ca. 700 kroner) for dobbeltrom, 229 dollar (ca. 1.240 kroner) for en suite. Suitene har plass til fire personer hver, legg til 15 dollar (ca. 80 kr) per ekstra person per døgn.
På nett: Chelsea Lodge

Flere billige New York-hoteller finner du i denne artikkelen.

HOTEL 17

Fem billige New York-hotell


Hotellet har 122 rom i klassisk stil, og mye mahogni. Hotellet er renovert for ikke lenge siden. Merk at bare noen rom har eget bad. Ingen frokostservering. Litt kuriosa: Det var i dette hotellet Woody Allen spilte inn filmen Manhattan Murder Mystery.

Hvor: 225 E. 17th St, ved Union Square
Pris: Fra 110 dollar (ca. 600 kroner) for dobbeltrom med delt bad, og 150 dollar (ca. 810 kroner) for dobbeltrom med eget bad
På nett: Hotel 17

Fem billige New York-hotell


THE LARCHMONT HOTEL

Enkelt, men billig hotell. Merk at ingen rom har eget bad, bortsett fra familierommet med plass til fire. De fleste rom har imidlertid vask på rommet. Frokost inkludert.

Hvor: 27 W. 11th St, Greenwich Village
Pris: Fra 109 dollar (ca. 590 kroner)
På nett: The Larchmont Hotel

Fem billige New York-hotell


HOTEL QT

Nytt og moderne hotell like ved Times Sqare. 139 rom, svømmebasseng med bar (!), sauna og trimrom. Lekkert hotell, men rommene er små. Noen har køyesenger og plass til opptil fire personer. Godt lydisolert, så trafikken utenfor plager ikke. Frokost inkludert.

Hvor: 125 W. 45th St, Midtown
Pris: Fra 234 dollar (ca. 1.270 kroner) for dobbeltrom
På nett: Hotel QT

Flere billige New York-hoteller finner du i denne artikkelen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer