Fem billige og bra hoteller i Berlin

Berlin er en av Europas heteste storbyer, men oppholdet trenger ikke gjøre bankkortet glovarmt.

Brandenburger tor er et av Berlins mest kjente landemerker. Foto: Colourbox
Brandenburger tor er et av Berlins mest kjente landemerker. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Berling har i løpet av de siste årene seilt opp som en av Europas mest trendy byer å reise på storbyferie til. Denne trenden vil antagelig fortsette og også forsterke seg i 2010.

Berlin har rykte på seg for å være en grønn, historierik, kontrastfylt by der det skjer mye spennende på design/kunst-fronten.

Selv om hovedstaden i Tyskland bruker euro, er prisnivået i Berlin ganske hyggelig. En halvliter øl koster rundt 2,60 euro, cirka 22 kroner. En middagsrett på en middels dyr restaurant koster rundt 15 euro, rundt 130 kroner. (Du kan selvsagt spise langt rimeligere i denne byen.)

Hvor skal du bo, hvis du reiser til Berlin på lavbudsjett? Conde Nast Traveller har listet opp fem hoteller i lav prisklasse som reismagasinet går god for. Husk at billige og bra hoteller fort blir fullbookede, så vær ute i god tid med bestillingen.

Her er fem billige hoteller, anbefalt av Conde Nast Traveller:

Arcotel VelvetModerne hotell med 85 rom, alle med vinduer fra vegg til tak. Hotellet ligger i Mitte.Adresse: Oranienburger Strasse 52Pris dobbeltrom: fra 70 euro uten frokost

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer