Fem bra severdigheter i Havanna

Publisert

Fem steder å besøke i Havanna

Havanna er uten tvil en by med historisk preg. Den er en av de syv byene som ble grunnlagt av Diego Velázquez på begynnelsen av 1500-tallet. Byen er bygget i typisk kolonistil og det er her du finner flest bygninger som fortsatt er holdt rimelig godt ved like.

Vi anbefaler at du besøker ”Plaza de la Catedral”, og ”Plaza de Armas” - to flotte plasser hvor du kan puste inn historisk atmosfære. Videre bør du definitivt avlegge ”Old Havanna” et besøk hvis du er interessert i arkitekturen fra kolonitiden. Ellers er selvfølgelig Plaza de la Revolution er selvfølge å få med seg. Her føler man seg liten med alle de store kommunistiske bygningskolossene rundt. Et enormt bilde av Che henger på veggen av et bygg midt i mot. Det hele er ikke spesielt vakkert, men det er en opplevelse å være der!

Om kvelden er det flott å rusle på den lange ”Malecón-promenaden”. Her kan du se på både fiskere og folkelivet. Men se opp! Hvis det blåser kommer bølgende slående langt inn over promenaden. Sist, men ikke minst bør du også her besøke ”Tropicana” - kabaretscenen hvor du virkelig får oppleve cubansk samba og salsa på sitt beste!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer