Fem bra severdigheter i Santiago

Publisert

Fem steder å besøke i Santiago de Cuba

Santiago de Cuba er en storby, men langt fra lik Havanna. Gatene er smalere og mye er sentrert i et forholdsvis lite sentrum. Dette gjør det enkelt for turister som vil få med seg det meste på kort tid.

Det vi vil anbefale deg er å ta utgangspunkt i Parque Cespedes, en hyggelig liten park. Rundt den finner du ”San Pedro de la Roca del Moro” (Governors House) - en gammel ærverdig kolonibygning, samt ”Metropolitan Cathedral” og ”Casa Granda Hotel”. Dette hotellet har en restaurant på takterassen hvor man både kan nyte god mat og nydelig utsikt!

Dersom du trenger en avslappende dag, har Santiago de vakreste strender ikke langt unna. Et siste tips: Hold øynene åpne for musikalske begivenheter. Ekte cubansk musikk har sine røtter i Santiago de Cuba og det arrangeres en rekke festivaler med høy kvalitet! Skal du nyte den cubanske sambakulturen på sitt beste skal du definitivt avlegge kabaretscenen ”Tropicana” et besøk. Den ligger litt utenfor sentrum og det er enklest å ta seg dit med en taxi (tar ca. fem minutter).

Når du først er på denne siden av øya bør du ta turen til ”Baracoa”. Baracoa ligger på nordkysten i den østlige regionen og var den første byen Don Diego Velázquez grunnla. Mange år tidligere stoppet Columbus og ga byen navnet Porto Santo. Er du interessert, finner du Baracoas fulle historie utstilt i Matachín Fort Museum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer