Fem bra utflukter

Publisert

Fem utflukter du bør få med deg

I tillegg til å være et vakkert land med nydelige strender har Cuba en fantastisk historie og en spennende natur som gjør øya svært godt egnet til å reise på en del utflukter. Vi har plukket ut fem som du bør få med deg (priser gjelder avreise fra Havanna/Varadero)

”Guamá og Grisebukta”: Sukker- og sitrusplantasjer, en rekonstruert indianerlandsby og bukta som ble berømt under invasjonsforsøket i 1961. Det koster $ 50 inkl. lunsj.

”Trinidad” er en spennende by sør på øya med vakre bygninger fra kolonitiden, brolagte gater og noen av de mest interessante museene på Cuba. Dagstur med engelsktalende guide, ca. $ 75 inkl. lunsj. Glad i det maritime?

Dra på dyphavsfiske og få salte minner om ”nestensverdfisken” og ”såvidthaien”! Reis til ”Marina Hemmingway” (20 minutter utenfor Havanna) og lei deg en båt - du er din egen skipper! . Det koster fra noen hundre dollar og oppover, avhengig av hvor mange dere er og hvor stor båten skal være. Husk å ta med pass!

Man kan ikke reise til Cuba uten å besøke sigarfabrikkene og tobakksplantasjene. ”Pinar del Rio” er ”sigarregionen” som minner deg om hvordan Cuba var før revolusjonen. Landskapet er bølgende og grønt, oksekjerrer dominerer åker og vei, og de enorme tobakksplantasjene er opphavet til noen av verdens mest eksklusive sigarer. Dagstur, ca. $ 110 inkl. lunsj. Glad i naturopplevelser?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer