Fem byer - 25 opplevelser

Hvem velger du? Sjekk prisene!

Tropevarme i Berlin ... hele året. Tropical Island badeland. Foto: Tropical Island
Tropevarme i Berlin ... hele året. Tropical Island badeland. Foto: Tropical Island Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lysten på et høstferieavbrekk, men ikke helt klar for hyttesvette eller chartertur i siste liten? Her er tipsene til fem familievennlige storbyer, som er tilgjengelige i ulike prisklasser.

Usikker på når det er høstferie? Avhengig av hvor du bor, avvikler skolene høstferie i uke 40, 41 eller 41 - av en ukes eller kun noen dagers varighet. Har du glemt hvor skoleruta ligger, kan du sjekke den fylkesvise oversikten i DinSides skoleferieoversikt.

Nedenfor kan du se hver av byene presentert med tre familievennlige attraksjoner. Vi har angir også priser for hvor mye det vil koste deg å reise til de ulike storbyene i forbindelse med høstferien - og som du kan se nedenfor, er det store prisforskjeller allerede når det kommer til transportkostnadene.

Billigste by å reise til, om vi ser kun på transportutgiftene for en familie på fire i uke 40, er Stockholm (fra Oslo). Deretter følger København. Kanskje også naturlig, ettersom dette er destinasjoner som du kan velge andre transportmetoder enn fly.

Stockholm

Valutamessig er Stockholm - eller Sverige generelt, selvsagt - en gunstig destinasjon nå. Selv om valutakursen ikke er på det samme lave nivået som tidligere i år, betaler du fremdeles kun 85 norske kroner for 100 svenske. Så økonomisk sett kan dette være et gunstig valg for famlien på høstferie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer