Fem drømmeøyer i Australia

Omringet av vann, vann og atter vann - drikk utsikten over disse atollene.

Publisert
Sist oppdatert

Capella Lodge, Lord Howe Island

Lord Howe Island er på Unescos liste over verdensarven. Øya ligger 600 kilometer nord-øst for Sydney og har kun 350 innbyggere. Loven gjør at det kun kan være et visst antall innbyggere på øya til enhver tid.

Den subtropiske regnskogen og de vulkanske fjellene er grunn god nok til å reise hit, men Capella Lodge inviterer gjester til å nyte sin utrolige utsikt fra tømmer- og glassverandaen oppe i åsene.

Capella Lodge, Lord Howe Island, NSW (00 61 2 9918 4355; lordhowe.com). Dobbeltrom starter på rundt 5400 nok med transfer.

Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island

På rekke og rad langs klippene, ligger disse små hyttene med store vinduer som tar utsiden inn i rommet. Åpen bar og massasje er noen av tilbudene på området, men best av alt er naturen rundt. Sel, hval, delfiner, fugler og så klart kenguruer kan sees fra rommet.

Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, South Australia (00 61 2 2 9918 4355; southernoceanlodge.com.au). Dobbeltrom koster fra 8000 kroner med alt av transport, mat og aktiviteter inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer