Fem fabelaktige hoteller

Verdens største reisemagasin har selvsagt sine hotellfavoritter i Europa - her er noen høydepunkter.

Four Seasons er kjent for luksus, det er også tilfellet på kjedens hotell i Praha. Bilde fra hotellets nettsider
Four Seasons er kjent for luksus, det er også tilfellet på kjedens hotell i Praha. Bilde fra hotellets nettsider Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er egentlig et godt hotell? For en holder det med eksellent beliggenhet, for en annen er rommet alt og ett, for den tredje er servicen viktigst. Hva som enn utgjør det lille ekstra; alle hotellene vi har med her kan vise til egenskaper som skiller dem ut fra hopen av uspennende masseproduserte sovemaskiner med vegg-til-veggkledte bøttekottrom betjent av trøtte resepsjonister. Dessuten kvalifiserer flere av dem i klassen mye for pengene. Her er noen av hotellene magasinet Condé Nast Traveler (Concierge.com på nett) anbefaler blant de heteste bostedene i Europa.

West Street i LondonFour Seasons i PrahaCa'Bauta i VeneziaColumbus i MonacoSide i Hamburg

Vær en av tre i London

West Street Hotel er et unikt bokonsept i London. Du sjekker inn i en supertrendy restaurant, og kan med det bli en av kun tre beboere på et av de mest spesielle bostedene som kan spores opp i den britiske hovedstaden. Det kan knapt regnes som et hotell i tradisjonell forstand, men er absolutt stedet for deg som har gått trøtt av nettopp det tradisjonelle hotellivet. West Street Hotel, Restaurant og Bar ligger ved Soho, og her velger du mellom tre forskjellige rom. Det hvite rommet i marmor dekorert med rødt skinn er minst, steinrommet har takterrasse som kan brukes hele året, og loftet er romsligst med peis, mørke eikegulv og utsikt over byens tak. Topp moderne TV og hi-fi-systemer følger med - dette blir nesten som å bo i leilighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer