Fem gode hoteller

Vi har plukket ut fem gode hoteller i Paris.

Publisert

Maisons Int. de la Jeunesse et des Etudiants. Er du på sparebluss og mellom 18 og 30 år, kan du bo billig i tre fasjonable herskapshus midt i Marais. Det er ingen mulighet til å forhåndsbestille, du må møte opp samme dag. Her bor du bra for under 200 kroner natten. 11, rue du Fauconnier. Tlf: +33 1 42742345.

Luksus! Nyt luksustilværelsen på fasjonable Hôtel Ritz. Men det koster! Her må du ut med hele 4.482 kroner natten for det minste rommet, men så bor du også på samme hotell som de største stjernene i verden. Dette var det siste stedet prinsesse Diana oppholdt seg før hun døde.

Le Crillon er et annet godt alternativ for deg med sans for det luksuriøse. Hotellet ble bygget i 1775 og ligger midt på Place de la Concorde. Hotellets gourmet-restaurant har hele to stjerner i Michelin-guiden, og er du klar for en drink etter maten finner du den berømte Buddha Bar rett bak hotellet. De enkleste dobbeltrommene koster den nette sum av kroner 4.700,-

Grand Hôtel Haussmann ligger midt i byen og har forholdsvis høy standard men overkommelig pris. Dobbeltrommene koster 1.170 kroner, og trippelrom får du for kroner 1.190. Mye hotell for pengene, og bra beliggenhet i forhold til både severdigheter og shopping.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer