Fem klubber til ...

Kilde: Daily News

Publisert
Sist oppdatert

Show

Et drøyt år har dette fløyelstrukne utestedet i et gammelt teater på Times Square tiltrukket seg kjendisene. Ta på ditt beste smil og godt med penger. Drinkene er stive i pris, og du må regne med omkring 30 dollar i døren.

135 W. 41st St. mellom Broadway og Sixth avenue

China Club

China Club er en veteran i dette selskapet, men fortsatt stedet å være på mandagskveldene. I tredje etasje finner du et av de få stedene i New York der du får lov å ta deg en røyk innendørs. Både Mick Jagger, David Bowie, Paris Hilton, P. Diddy, Ice-T og Rod Stewart har festet her. Skal ikke være alt for vanskelig å komme inn her, kle deg ryddig og ta med ID.

268 W. 47th St. mellom Broadway og Eight avenue

Crobar

Dette er en tidligere pappfabrikk som nå har blitt en voksen lekeplass. Kunst, overraskende arkitektoniske virkemidler og 2.000 kvadratmeter gulvflate frister de kuleste på slutten av uka. Her er det romslig, så om du dresser deg opp og tar med ID bør du slippe inn.

530 W. 28th St. mellom 10th og 11th avenue

Pangaea

Sportsgutta fra Yankees og Rangers flokker seg til Pangaea hvor atmosfæren tilbyr et snev av romantikk med mengder av rødt og stearinlys. Vil du inn her må du være forberedt på å betale for flasker på bordet, og det betyr minimum 150 dollar. Eventuelt virker det som om pene jenter i følget er en evig garanti for å slippe lettere gjennom hos dørvokterne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer