Fem nye fluktruter

Bort fra snø og slaps.

Publisert
Sist oppdatert

6. Karnval

Samba i Rio eller Bahia i Brasil, eller vill danselykke på Kanari-øyene eller i Barcelona? Få ting varmer like godt opp sjela som de brusende karnevalene som herjer i februar. Start planlegginga av moroa allerede nå. DinSides innsidetips på karnevalsfronten er å få med seg de colombianske karnevalene: karnevalet i den karibiske byen Barranquilla er nå vernet av UNESCO og vil i februar få en avlegger i Madrid: De rundt 20.000 colombianske immigrantene bosatt i Madrid vil i 2005 lage et ekstraordinært colombiansk karneval.

Les mer:BILDESPESIAL: Karnevalsfeber i gateneEuropas mest sexy karneval

7. Varm opp - innenfra

En whisky river i halsen og varmer opp kroppen.

- Den delen av væsken som destilleres til mellom 66 og 74 prosent alkohol er den beste, sier en ansatt ved Aberlour i Spey-dalen i Skottland til DinSide. En rekke destillerier inviterer tilreisende på omvisning og smaksprøver.

Les mer:Knallsterk ferie

Playa

Ingen vinter uten skikkelig playaliv; Piña Colada servert i kokosnøtter, sololje og solparasoll. Plukk ut en premiestrand, pakk ned bikini og badebukse og styr mot nærmeste flyplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer