Fem råd for å få rett pris på restplassen!

Sugen på litt sol og varme i løpet av kort tid? Tenkt å bestille en restplass kanskje? Det er lavsesong hos turoperatørene i disse dager. På restplassoversiktene finner du så lave priser at du lurer på om det kan være riktig… For kun 599,- kunne du mandag få en flyreise tur/retur Roma. På torsdag kan du få fly og hotell én uke til Kreta fra kun 999,-.

Du bestemmer selv hva det koster å reise hit på en restplass!
Du bestemmer selv hva det koster å reise hit på en restplass! Vis mer
Publisert

Får du reisen til denne prisen eller klarer selgeren å grave dypere i lommeboka di? Skal du klare å få en god pris på en restplass bør du ha gjort hjemmeleksen din. Forbered deg med våre fem råd før du kontakter reiseoperatøren. Husk at selgeren som regel gjør det han kan for å presse opp prisen!

1: Ikke la deg lure av skremselspropaganda

Vi har selv ringt rundt for å sjekke ferske restplasspriser. Det første selgeren gjerne sier til deg når du ønsker å bestille slike billigbilletter, er at du ikke er garantert dusj og wc ved denne type reise. I tillegg kan du risikere å dele rom med noen du ikke kjenner. Ved å legge til 400-500 kroner pr. person kan du få den såkalte garantien om dusj og wc på rommet. I tillegg garanterer da også de fleste operatørene at du/dere får rommet for bruk alene.

I virkeligheten havner du som regel på et av hotellene som turoperatøren har beskrevet i katalogen. Og hvis du ser over alle hotellene i katalogen vil du se at det knapt finnes et eneste hotell som ikke har dusj og wc på rommet. Trusselen om toalettløse rom er med andre ord å regne som skremselspropaganda for å få deg til å betale litt mer for reisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer