Fem reiser du kan gi bort

En reise gleder de aller fleste. Men en kald sommer og ruskete høst friskt i minne, er det neppe noe som vil varme mer enn for eksempel en reise til sydligere strøk.

Fem reiser du kan gi bort
Publisert

Her er noen eksempler på hvor du kan reise hvis du gir bort fra 1.000-5.000 kroner i form av et reisegavekort:

1.000 kroner: Du får sannsynligvis en restplass for en person i vinter til en av Kanariøyene i lavsesong med aller enkleste standard. Det er selvfølgelig ingen garanti for at prisene synker så lavt, men i januar/februar er det ikke uvanlig at prisene synker ned mot tusenlappen..

2.000 kroner: Med to tusen kroner i lomma, kan du sette kursen mot reisebyrået og bestille deg en langweekend i London. For 2.000 kroner kan du regne med å få et bra mellomklassehotell hos en av charteroperatørene, hvis du ønsker fly og hotell i en pakkeløsning.

3.000 kroner: For den nette sum av tre tusen kroner kan din reisevenn velge og vrake i storbyer og Sydenturer. Hva med å sette kursen mot Island en weekend – fly og hotell inkludert. Se priseksempel 17190 TARGET="_top"> her.

4.000 kroner: Det begynner å lukte eksotisk. Vil mottageren av gavekortet sitte på gjerdet og vente litt før han bestiller reisen, kan han ha mulighet til å komme seg til Karibien i 14 dager i lavsesong. Sjekk priseksempel 19723 TARGET="_top"> her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer