Fem steder å bo

Å finne seg tak over hodet er langt fra vrient i Sydney. Her er fem gode forslag.

Publisert

Sydney venter å motta rundt åtte millioner tilreisende i løpet av de to ukene OL varer. I forkant av lekene har byen fått tilført 34 nye hoteller og herberger, og på tross av dystre spådommer virker det som om husrom faktisk ikke blir det helt store problemet. Reiser du til Sydney utenom OL kan du følgelig velge og vrake, hotellprisene er behagelig lave.

The Observatory Hotell - Et av Sydneys mest elegante. The Observatory ligger midt i sentrum og har rom dekorert med kunst, klenodier og antikviteter fra Australias historie. Byens kanskje beste kurbad finner du også her. Dobbeltrom fra AUS 265. Bestill i god tid. 89 – 113 Kent St. Tlf: 92 56 22 22.Se bilder og reserver rommet på hotellets nettsider.

Park Hyatt Sydney - Se solen stige over operahuset! Hotellet med best utsikt i byen ligger nede i The Rocks, rett ved Harbour Bridge - den enorme broen som binder byen sammen. Ønsker du å bo stilig, uten å tenke så altfor mye på pris, er dette hotellet for deg. Dobbeltrom fra AUS 250. 7 Hickson Rd. Tlf: 92 41 12 34. Se bilder og reserver rommet på hotellets nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer