Fem ting du bør gjøre

Det er masse å finne på i Hemsedal, men her er fem ting vi anbefaler deg å gjøre.

Publisert
Sist oppdatert

 • Ta en kaffe eller lunsj på designhotellet Skarsnuten. På 1.000 meters høyde tilbyr de frisk fjelluft og en utsikt over dalen man ikke kan oppleve andre steder. Her er hele hotellet røykfritt; både rom, bar og restaurant.
 • Les mer om hotellet her: Helt røykfritt

 • Ta den øverste heisen som heter Totten 2 og bestig anleggets høyeste punkt på 1450 m.o.h. Herfra kan du kjøre 6 km og 810 høydemeter i et eneste drag hvis du vil.
 • Har du barn, er det ingen hindring. I Hemsedal har de en egen Gaupe som er alle barnas venn. I barneparken er det muligheter for skiskole, aktiviter , pølsegrilling og akekonkurrnser for barna. har du barn som ikke kan stå på ski, kan de passes i Trollia.
 • Morgenski-kjøring eller kveldskjøring. Er du en morgenfugl, bør du prøve upreppede bakker på morgenkvisten. Tilbudet gjelder onsdag og lørdag fra kl sju til ni, i perioden februar til slutten av mars.Pris: Voksen og ungdom kr 150,- inkludert frokost på Skistua. Barn 0-6 år gratis. Sesongpassinnehavere kr 75 kroner

  Kveldskjøring: Få mer utbytte av en helgetur. Har du ikke fått nok skikjøring i løpet av dagen, er det kvelsskikjøring fire kvelder i uken. Totalt er det 9 (8) bakker med lys til kveldsskikjøring. Åpent fra kl seks til ni.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer