Fem ting du bør unngå

Hemsedal er et av Norges mest populære vintersteder. Men det er også en del ting du bør unngå.

Publisert
Sist oppdatert

 • Vi vil anbefale våre lesere til å finne andre bosteder enn leilighetene nærmest bakken. Disse blir ofte bebodd av ungdomsgjenger, og sjansen for å få nattesøvnen ødelagt er stor. Lei heller en hytte utenfor sentrum eller ta inn på et roligere hotell. Du kan finne bosted gjennom Hemsedal Booking.
 • Ikke ta sjansen på å la sekk eller bager med dyrbare gjenstander ligge ubevoktet i skistuer. Tyveri er ikke uvanlig på populære skisteder.
 • Unngå å komme kl 11 i bakken en lørdag formiddag. Da er sjansene store for køer både i skikortluken, i tilbringerheisene og i skiheisen. Parkeringsplassene er overfylte og du må traske langt med tungt utstyr før du er oppe ved anlegget.
 • Unngå for rask kjøring inn til heisenkøen. Nederst i bakken korker det seg lett til, og mange traseer møtes. Det er ofte her ulykkene skjer, så pass på å redusere farten i god tid.
 • Ikke fest så kraftig på afterskien mens du lar bilen stå igjen på parkeingsplassen i anlegget. Biler som står her gjennom natten blir ofte robbet for både klær og dyrt skiutstyr.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer