Fem ting du bør unngå

Publisert
Sist oppdatert

 • Prøve å krysse Avenida 9 de Julio på én grønn mann. Avenyen har 20 bilfiler, så klarer du det, er du kjapp! Vi ville ikke likt å være en gammel dame som er dårlig til beins i denne fotgjengerovergangen. Bilkjøringen i Buneos Aires er relativt aggressiv.
 • Kaste bort for mye tid i bydelen La Boca. Visst bør du ta deg en tur for å se de fargeglade husene og knipse noen av tangodanserne, men dette er skapt bare for turister. Det skjønner du når suvenirbutikkene ligger med fem meters mellomrom.
 • Flashe med pengene dine. Visst er det fantastisk at alt er så billig i Buenos Aires, men den økonomiske krisen i Argentina har kostet innnbyggerne dyrt. Mange mistet alt de eide. Folk demonstrerer fortsatt mot myndighetene.
 • I samme gate, vær obs på lommetyver. De finnes i alle storbyer, også Buenos Aires.
 • Ikke gå glipp av resten av Argentina. Har du tid, bør du dra ut av byen, for eksempel til en gård på pampasen (mange tar imot turister), til vindistriktet Mendoza, til Iguazu-fossene eller Patagonia. Argentina er et fantastisk land med masse å by på!
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer