Fem ting du må få med deg i Riga

Tilbake til guiden >>

Publisert
Sist oppdatert

Riga kan by på mye, på godt og vondt. Her er fem forslag til hva du bør få med deg:

  • Prøvesmak rigabalsam. Rigabalsam er billig og flaskene er svært dekorative, så det skader vel ikke å ta den med seg hjem til Norge. Ryktene skal ha det til at rigabalsam har en helbredende effekt, selv om produsenten ikke lenger har lov til å bruke dette i markedsføringen sin. Det er ikke mange år siden til og med små barn fikk rigabalsam som medisin når de ble syke. Mer informasjon om rigabalsam finner du her.
  • Gå en tur i gamlebyen. Rigas historiske kjerne byr på arkitektur i høy klasse. Unesco har satt gamlebyen på sin eksklusive verdensarvliste, blant annet på grunn av sin flotte blanding av middelalder- og jugendstilarkitektur.
  • Gå på Opera. Latvias store operahus i Riga er en storslått De billigste billettene koster under 50 kroner, og på en rekke forestillinger vi sjekket prisene på kostet ikke de dyreste billettene mer enn i underkant av 250 kroner. Sjekk Operaens nettsider for mer informasjon.
  • Ta en drink på Skyline bar. Ta heisen opp til 26. etasje på Reval Hotel i Latvia, og sett deg ned i sofaene i baren, og nyt utsikten over Rigas bykjerne. Det serverer nok ikke de billigste drinkene i byen, men prisen burde ikke være avskrekkende for oss nordmenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer