Fem ting du må gjøre i Dublin

Publisert
Sist oppdatert

 • Stikke innom en skikkelig irsk pub som spiller live irsk musikk. Søren at vi ikke har samme pubkultur i Norge, altså!
 • Dublins største turistattraksjon er Guinness Storehouse, bryggerimuseet midt i Dublin sentrum. Ja, det er køer her, men ja, du må nesten dra hit når du først er i byen, om ikke annet for å nyte Guinnessen og utsikten fra baren i toppetasjen.
 • Ta en spasertur langs elven Liffey, Dublins livsnerve. Ta det obligatoriske bildet av Ha'penny Bridge, som innbyggerne i gamle dager måtte betale nettopp en halv penny for å komme over.
 • Har du ikke vært i byen før, anbefaler vi faktisk en tur på en av hop on hop of-bussene. Ja, dette er veldig turistisk, men Dublin må ha verdens morsomste bussguider. Irene er kjent for sin selvironi og sitt gode humør, og bussguidene har vitser og røverhistorier som kommer på løpende bånd.
 • Selv om du ikke kommer til Dublin for å shoppe, bør du ta en tur til Grafton Street og sidegatene, bare for å se på livet. Litt nedenfor Grafton Street finner du statuen av Molly Malone, damen fra sangen ved samme navn, som er for Irlands nasjonalvise å regne.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer