Fem tips for å finne rett hotell

Hvilket hotell velger du? Og hvor finner du det hen?

Publisert

Det er ikke alltid like lett å ordne seg med et hotell når du skal på reise. Enda verre er det å finne frem til et hotell som faller i smak. I tiden fremover kommer DinSide Reise til å samle og presentere gode tips for reisen. Her har vi samlet fem tips for hvordan du finner de gode hotellene!

Skaff deg overblikk - Første steg er å skaffe deg en oversikt over hva som er tilgjengelig. Bruk reiseguider, råd fra venner og kjente eller gjør et søk over Internett. Gode generelle søkemotorer mot hoteller internasjonalt er all-hotels.com, hotelguide.com, leisureplanet.com. Alternativt kan du forsøke norskbaserte mrjet.no eller reisefeber.no.

Rett plassering - Selv om du har funnet frem til et ledig hotell i rett prisklasse og med innbydende bilder av flotte rom bør du ta deg tid til å sjekke hvor hotellet ligger i forhold til bysentrum, flyplass samt eventuelle attraksjoner. Sjekk adressen opp mot et kart, mapquest gir greie oversiktskart. Er du fortsatt usikker kan du sende en forespørsel per e-post, eller ta en telefon og forhøre deg direkte hos hotellet.

Bonusprogram - Sjekk om hotellet har et godt bonusprogram. De fleste store kjedene tilbyr et lojalitetsprogram på lik linje med flyselskapenes bonusprogrammer. Flere hotellkjeder har ordninger hvor overnattinger belønnes med poeng i Eurobonus og liknende. Husk også å sjekke om arbeidsplassen din har en avtale med en hotellkjede. Ofte vil dette bety at du kan få rimeligere værelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer