Fem tips for supershopperen

Reiser du langt av lei med den ene hensikten å få handlet mest mulig - da bør du lese våre tips for supershopperen.

Publisert

De reiser langt - de har dårlig tid - de skal handle mest mulig: De er supershoppere. Er du en av dem, eller ønsker å bli en av dem? Uansett kan det lønne seg å følge våre enkle råd for mer effektiv shopping.

1: Unngå helgene!Alle som har vært på IKEA lørdag ettermiddag vet hvorfor vi kommer med dette rådet. Ethvert kjøpesenter har det aller travlest i helgene. Vil du komme deg lettere til de gode tilbudene, få bedre service og mer plass er rådet derfor enkelt: Legg shoppingen til hverdagene!

2: SlagplanBesøker du et senter du ikke kjenner fra før? Første trinn er da å skaffe seg oversikt. Finn frem til nærmeste informasjonsskranke, skaff kart og legg opp slagplanen. Da slipper du kanskje ørkesløse vandringer mellom allverdens lekebutikker, når det egentlig var moteklær du var ute etter.

3: LogistikkEn handlepose er ingenting. To går fint. Tre begynner å bli nok. Fire er alt for mange. Fem er et regelrett mareritt. Supershopperen forstår selvsagt å benytte seg av tilbud om handlevogner du kan ta fra butikk til butikk. Men mange sentre har ikke forstått dette enda. Finnes ikke dette tilbudet, kan det være smart å legge opp handlerundene med en sving innom bilens bagasjerom innimellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer