Fem trendy restauranter

Vi har plukket ut fem trendy restauranter i Paris.

Publisert

Franskmennene spiser mye senere enn oss her hjemme, og kommer du til middag klokken 18 vil de nok se rart på deg. Mange åpner heller ikke middagsserveringen før klokken 19.30.

De beste rimelige kafeene og restaurantene finner du ikke ved Champs-Elysées, men i blant annet Marais- og Latinerkvarteret. Her kan du få en treretters middag inkludert vin for ca. 150 kroner. Lusjmenyer får du fra cirka 60 kroner. Hold deg unna turistfellene, men let etter steder som er likt av lokalbefolkningen.

La Tour D’argent er stedet for alle som liker god mat, og vet å sette pris på deres vinkjeller bestående av over 500.000 flasker! Det er den eldste restauranten i Paris, og markedsfører seg selv som verdens mest berømte. Utsikten er fantastisk, og atmosfæren sies å være likeså. Lommeboken vil nok derimot ikke ha det like godt på vei hjem fra et besøk her. 15-17, quai de la Tournelle. Tlf: 01 43542331.

Le Bistro des Deux Théâtres. Her får du virkelig valuta for pengene! For cirka 250 kroner kan du få fire retters middag med en halv flaske vin for rundt to hundre kroner. 18, rue Blanche. Tlf: +33 01 45264143.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer