Fem trendy restauranter

Sydney har kapret sin plass på det kulinariske verdenskartet. Her er fem av de beste restaurantene byen kan tilby.

Publisert

En typisk australsk rett? Tja, en litt seig kengurubiff, en velsmakende emukebab eller kanskje en pirrende krokodillefilét. Selv om Australia ikke har klart å gi verden matretter med resonanse rundt i de tusen hjem, har Sydney klart å markere seg som et kulinarisk høydepunkt.

Autoriteter på feltet, som det engelske Conde Nasté og New York Times, har klassifisert Sydney i bås med Paris, London og New York. Og hvorfor ikke? Byen har frisk tilgang av utsøkt sjømat, innvandret inspirasjon fra så ulike kulinariske regioner som Asia, Middelhavet og Sør-Amerika, samt omgivelser som kan bringe frem det aller beste i hvem som helst, kokker inkludert. Her er fem steder som er fullverdige turistattraksjoner i seg selv.

Tetsuya’s – delikat japaner

Navnet på restauranten stammer fra innehaveren - Tetsuya Wakuda, en av byens aller beste kokker. Restauranten ligger godt plassert i Kent Street, ikke langt fra Darling Harbour. Tetsuya opererer ikke med meny, her får du servert det kokken føler for. Merk også at Tetsuya ikke gidder å holde restauranten åpen på lørdagskvelder. Regn med rundt AUS 50 for mat, drikke og tips kommer i tillegg. 529 Kent Street, tlf: 92 67 29 00.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer