Fem triks for å få tak i billige flybilletter

Skal du ut og reise? Se hvordan du flyr billigst mulig.

Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke bestilt billettene til neste ferietur ennå, bør du sjekke disse tipsene - de hjelper deg å finne de billige billettene.

Det har blitt hakket dyrere å fly på grunn av høyere drivstoffkostnader. Det har også blitt mer glissent mellom mulighetene for å finne billige tur/returbilletter til storbyene. Men det finnes håp.

Her er fem triks som gjør det lettere å få billige flybilletter:

Bestill tidlig og følg med på kampanjerFlyselskapene legger ut et fast antall billigbilletter på hver flight. De blir fort borte. Skal du sikre deg dem, bør du være tidlig ute. For eksempel legger SAS ut sine billetter opptil 350 dager før avreisedato. Det kan være en god idé å melde seg på nyhetsbrev slik at du får e-post straks priskampanjer er på trappene.

Sjekk flere flyplasserSkal du til London, finnes det flere flyplasser i London - Heathrow, Gatwick, Stansted og City. Kanskje det er billigere å fly til Gatwick enn Stansted? Det samme gjelder andre store byer.

Her fester du best i London

Noen flyplasser ligger ganske langt unna selve byen. Det er verdt å merke seg, så ikke hele helgen går bort i reisetid til og fra flyplassen. Men kanskje ekstra transportkostnader tilsier at du bør velge Heathrow, selv om billetten er 300 kroner dyrere enn til Stansted? (Du kan ta undergrunnen inn til byen for under 50 kroner.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer