Fem veier til billigere ferie

Lavprisflygning har eksplodert. Selv om noen har problemer, popper tilbudene opp. Og dessuten er det ikke bare i luften det blir billigere.

Publisert
Sist oppdatert

Fem hete tips guider deg ut på billigferie, og i år er sjansene bedre enn noen gang før. Fly til lavpris, billigere charterferier og flere tilbud for spesielle grupper reisende.

Fem tips

For den smarte, den fleksible og den som er rask i avtrekkeren, er det billigferier i sikte hele året. I tillegg til at charteroperatørene lover lavere priser i år enn i fjor, lønner det seg å vite når du skal jakte, og hvor du skal jakte.

Billigste årstidUtnytt sesongsvingningene Skoleferien avgjør feriedatoenHvordan få kampanjebilletter?Reis til billige land

Årstid og trender

Vår og høst er tradisjonelle lavprisperioder for deg som reiser med pakkeselskaper til tradisjonelle sydendestinasjoner, med godt utvalg og mye restplasser ledig. I fjor så vi at den billigste perioden var fra august og frem til høstferien.

Desember og januar er billigst for deg som reiser sydover i vinterhalvåret. I vinter var desemberreisene langt billigere enn vi har sett tidligere. I år ser vi dessuten at restplassprisene har vært langt lavere i mars og april enn tidligere år.

Slik var restplassprisene i fjor

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer